Pil

Elektriker Nakskov

TEH Elservice udfører alle opgaver relateret til elektrikerarbejde for både private og erhverv.

Med mere end 20 års erfaring, tilgår vi enhver opgave med høj faglighed og kvalitetsbevidsthed – uanset størrelsen. 

Professionel elektriker i Nakskov

Der findes mange situationer, hvor det er nødvendigt at indhente hjælp fra en professionel elektriker. Det kan være fristende at prøve kræfter med at løse problemet selv, men dette kan både være farligt og usikkert, og ende med at dig og dine nærmeste kommer til skade. 

Hos TEH-Elservice kan vi udføre både de helt store og mindre el renoveringer i din husstand eller virksomhed. Med over 20 års erfaring, er du sikret kompetente fagfolk til opgaven. så har du bl.a. brug for ny belysning derhjemme? Måske leder du efter at få forøget din sikkerhed med alarmer og overvågning? Måske noget helt tredje? Så kan vi hjælpe dig

TEH Elservice anbefaler derfor altid at du tager kontakt til os, en erfaren elektriker Nakskov, ved første givne mulighed. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Hvad kan jeg hjælpe med?

  Hvis du er i tvivl om hvad en elektriker kan hjælpe dig med, har jeg nedenfor samlet en liste over vores mest populære ydelser.
  Hvis din opgave ikke står her ovenfor, så er der ingen grund til bekymring. Jeg kan nemlig helt sikkert stadig hjælpe dig, så kontakt mig i dag og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.
   
  Hos TEH Elservice har vi det som prioritet at sætte kunden i fokus. Jeg sørger for dybdegående vejledning og rådgivning før vi starter med projektet, så vi sammen finder frem til den bedst mulige løsning.

  Derudover sørger jeg for at opdatere dig undervejs, så du altid har 100% styr på hvor langt jeg er med dit projekt. Stærk kommunikation er vejen frem til den bedste løsning for dig, og jeg sørger derfor for at du i gennem hele processen føler dig helt sikker.  
  TEH-Elservice

  Det siger vores kunder

  "God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas."
  Stjerne
  Frits Hansen
  "Super kompetent og venlig, varmepumpe opgaven udført til perfektion. De varmeste anbefalinger herfra"
  Facebook
  Tommy Juel Jørgensen
  "Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris"
  Stjerne
  Kurt Jensen

  Kontakt os

  Hvis det lyder interessant med en erfarenelektriker i Nakskov, så er jeg klar til at hjælpe! Du kan kontakte mig på telefon 93 10 43 48, e-mail info@teh-el.dk eller via min hjemmesides kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

  Hos TEH Elservice får du gode elektriker priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud