Pil

EL TJEK

Det er vigtigt at have tjek på at dine elinstallationer er korrekte. Hvis ikke de er det, kan det have større konsekvenser.
Derfor bør du få foretaget en gennemgang af din bolig eller virksomhed. Jeg er uddannet elektriker og går ikke fra adressen før du er tilfreds, når du skal have foretaget et professionelt el tjek.

El tjek på Lolland

Jeg har mere end 20 års erfaring i branchen og har derfor god forståelse af en bred række udfordringer. Derfor er der næsten ikke et el tjek på Lolland jeg ikke kan foretage. Dette gælder altså både som private, såvel som erhverv.

Som en del af JE EL TEKNIK, er du sikret et grundigt stykke arbejde. Derfor forlader jeg heller ikke adressen før alle parter er tilfredse.

Målet med TEH-Elservice er at sætte kunden i centrum og at udføre arbejde af meget høj kvalitet. Jeg sætter stor pris på den tætte kontakt, og derfor vil det altid være mig selv der løser opgaven fra start til slut – der er således ingen planer om vokseværk i virksomheden.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Hvad er et el tjek?

  Når du skal have foretaget et tjek af dine elinstallationer på Lolland og Falster, foretager jeg først en generel visuel gennemgang af de el installationer der er synlige.

  I den forbindelse tages der nogle enkelte stikprøver og målinger af de primære dele af installationen.

  Det anbefales altid at få foretaget en el gennemgang, ved køb af ny bolig eller ved større renoveringer. På den måde kan du være sikker på at den tidligere elektriker ikke har misset noget.

  Når du skal sælge bolig, er det dig der er ansvarlig for fejl og mangler. For at være sikker på at alt el, er som det skal være, kan jeg komme forbi og lave en gennemgang af el installationerne.

  Langt de fleste andelsboliger har vedtaget at, der ved salg af bolig skal udføres et el tjek af en professionel elektriker. Jeg er udannet og har 20 års erfaring i branchen, derfor kan jeg foretage dette.

  Efter tjekket vil du modtage en elinstallations rapport, der dokumenterer at synet er foretaget.

  Hvad er prisen på et el tjek?

  TEH-Elservice tilbyder el tjek hele Lolland og Sydsjælland- herunder i Nakskov, Maribo, Sakskøbing, Rødby og Nykøbing Falster.

  Prisen varierer alt efter boligens størrelse, så for at kunne give dig et tilbud på dit eftersyn, vil jeg gerne høre lidt mere om hvad du skal have lavet eftersyn på.

  Kontakt mig allerede i dag, for at få mere information om priser og tilbud
  Tilbydes i sammenarbejde med JE EL TEKNIK.

  Jeg arbejder blandt andet som elektriker Nakskov og Sakskøbing.

  Priser

  • Under 100m2 Kr. 1.495,-
  • 100 - 199m2 Kr. 1.695,-
  • 200 - 299m2 Kr. 1.895,-
  • Over 300m2

  Din lokale elektriker på Lolland

  Hvis jeg i forbindelse med en gennemgang af huset el skulle finde fejl, mangler eller ulovlige installationer, kan jeg også hjælpe dig med at udbedre dem.

  Jeg kan tilbyde langt de fleste løsninger indenfor el. Om det gælder transientbeskyttelse, netværksløsninger eller el renovering, kan jeg hjælpe jer godt videre. Også i forbindelse med nybyg eller renovering kan jeg tjekke samtlige elinstallationer og andre elektrikeropgaver. Jeg er med fra starten omkring samarbejdet af jeres byggeri, om det er privat eller erhverv.​

  Desuden har jeg særligt fokus på at kunne tilbyde grøn el. Dette kan fx være optimering af belysningen, opvarmningen af huset eller andre installationer i hjemmet.

  JE EL TEKNIK med TEH-Elservice som leverandør, giver gerne ud af vores erfaringer, så I får det bedste resultat ud af alt. Lige fra placering af stikkontakter, og hvilken model af stikkontakter der ønskes, til eventuel inspiration til belysning, som er vigtig del i ethvert rum.​

  Det siger vores kunder

  "God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas."
  Stjerne
  Frits Hansen
  "Super kompetent og venlig, varmepumpe opgaven udført til perfektion. De varmeste anbefalinger herfra"
  Facebook
  Tommy Juel Jørgensen
  "Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris"
  Stjerne
  Kurt Jensen

  Kontakt din lokale elektriker i Maribo allerede i dag

  Efter 20 år i branchen har jeg opnået de rette kompetencer til at kunne løse netop din elektriske opgave. Jeg kører gerne Lolland og Sydsjælland rundt for at hjælpe. Derfor er jeg også elektriker i NystedNakskovSakskøbingRødby og Nykøbing Falster.

  Det vil altid være mig personligt der løser din opgaver, da jeg værdsætter den personlige service og nære kontakt. Det er min oplevelse at kunder også værdsætter dette.

  Kontakt mig allerede i dag hvis du har brug for en elektriker i Maribo eller omegn, men også gerne hvis du blot søger hjælp og råd. Jeg svarer tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud