Pil

Varmepumper

Varmepumper

En varmepumpe er en anden praktisk måde at skrifte til grøn el, når der ses på opvarmning. Søger du professionel service af varmepumper på Lolland og Falster? Så er du kommet til det rette sted.

Jeg hjælper dig gerne med en varmepumpe på Lolland. Med en sådan en kan du sænke dine omkostninger til opvarmning betragteligt, ligegyldigt om du i dag har opvarmning med olie, gas eller el, så vil der være mange penge at spare. F.eks. ved en luft/luft pumpe koster 1 kWh varme kun 50 øre og når dit elforbrug er over 4.000 kWh vil prisen pr. kWh være helt nede på bare 25 øre!

Til sammenligning koster det med alm. elvarme ca. 2,5 kr. pr kWh, ved olie 1 kr. og med naturgas 93 øre pr. kWh.
Så uanset hvordan du opvarmer dit hus i dag, vil der altid være penge at spare.

En ekstra fordel er at luften bliver renset og affugtet, og på en varm sommerdag kan du bruge køle funktionen det vil koste bare 5 kr. for et rum på 40 m2.

Ifølge dansk lovgivning skal alle varmepumper med en fyldning på over 1 kg. have udført serviceeftersyn mindst 1 gang årligt, det udfører jeg selvfølgelig også.

Selvom din varmepumpe har en fyldning på under 1 kg, er det stadig en god ide at få udført eftersyn, da det er din garanti for anlægget køre optimalt og så økonomisk som muligt.

varmepumpe

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Det siger vores kunder

  "God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas."
  Stjerne
  Frits Hansen
  "Super kompetent og venlig, varmepumpe opgaven udført til perfektion. De varmeste anbefalinger herfra"
  Facebook
  Tommy Juel Jørgensen
  "Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris"
  Stjerne
  Kurt Jensen

  Kontakt din lokale elektriker i Maribo allerede i dag

  Efter 20 år i branchen har jeg opnået de rette kompetencer til at kunne løse netop din elektriske opgave. Jeg kører gerne Lolland og Sydsjælland rundt for at hjælpe. Derfor er jeg også elektriker i NystedNakskovSakskøbingRødby og Nykøbing Falster.

  Det vil altid være mig personligt der løser din opgaver, da jeg værdsætter den personlige service og nære kontakt. Det er min oplevelse at kunder også værdsætter dette.

  Kontakt mig allerede i dag hvis du har en elektriker opgave i Maribo eller omegn, men også gerne hvis du blot søger hjælp og råd. Jeg svarer tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud