Varmepumper på Lolland nær Nakskov, Nykøbing Falster og Sakskøbing

Køb dine varmepumpe hos TEH-Elservice

Med en varmepumpe kan du sænke dine omkostninger til opvarmning betragteligt, ligegyldigt om du idag har opvarmning med olie, gas eller el, så vil der være mange penge at spare. F.eks. ved en luft/luft varmepumpe koster 1 kWh varme kun 42 øre og når dit elforbrug er over 4.000 kWh vil prisen pr. kWh være helt nede på bare 32,5 øre!

Til sammenligning koster det med alm. elvarme ca. 2 kr. pr kWh, ved olie 1 kr. og med naturgas 93 øre pr. kWh.
Så uanset hvordan du opvarmer dit hus i dag, vil der altid være penge at spare.

Skattefrit energitilskud på varmepumper

Der er også mulighed for skattefrit energitilskud på op til 3.800 kr, vi klarer selvfølgelig alt det med ansøgningen, du skal bare vente på at pengene går ind på kontoen. Eneste krav er at boligen er over 80m2 og der i forvejen ikke er installeret en varmepumpe. Husk også muligheden for håndværkerfradraget på 4.000 kr. som har en skattemæssig værdi på 26%. Det vil sige du sparer 1.000 kr. i skat, hvilket gør at din reelle pris kommer ned på kun 7.195 kr. Kontakt os for mere information og energitilskud.​

Med en varmepumpe fra Haier har du også mulighed for at styre dens funktioner fra din smartphone via en smart app.

En ekstra fordel er at luften bliver renset og affugtet, og på en varm sommerdag kan du bruge køle funktionen det vil koste bare 5 kr. for et rum på 40 m2.

Luft til vand varmepumpe fra Baxi HS-Plus

En nyhed på market er en Luft/Vand varme pumpe fra Baxi HS-Plus hvor der laves et hybridanlæg koblet sammen med den eksisterende olie kedel, som forsat vil stå for produktionen af det varme vand, og samtidig bidrager den til at hjælpe varmepumpen på de koldeste vinterdage. Anlægget bygges op med en mindre varmepumpe, i de fleste tilfælde vil man kunne spare op til 60% på olie forbruget. Se datablade for detaljer på løsningen.

For priser, så kontakt mig, via telefon eller e-mail.

Ifølge dansk lovgivning skal alle varmepumper med en fyldning på over 1 kg. have udført serviceeftersyn mindst 1 gang årligt, det udføre vi selvfølgelig også.​

Selvom din varmepumpe har en fyldning på under 1 kg, er det stadig en god ide, at få udført eftersyn, da det er din garanti for anlægget køre optimalt og så økonomisk som muligt.​

Se og mulighed for finansiering af din varmepumpe.

Haier varmepumper

Haier er et navn som ikke lyder bekendt hos ret mange. Det er dog i dag verdens største producent af hvidevarer og andre husholdnings-apparater. Dette mål er nået siden begyndelsen i 1984 fordi Haier konstant lytter til forbrugernes ønsker og stræber efter at tilbyde de, til enhver tid, mest egnede løsninger.

Haier går meget op i at deres produkter er miljøvenlige. Derfor har de netop investeret i et udviklingscenter, på 20.000 kvadratmeter, her arbejdes der konstant med udvikling af Haiers produkter. I de mere end 120 laboratorier udføres flere end 600 internationale tests for at imødekomme krav fra Europa, Asien, Amerika, Australien, Mellemøsten og 100 andre lande og regioner. Anlæggene testes ved alle tænkelige klimatiske udfordringer – varme, kulde, regn, sne, sol og vind – og med verdens højste testtårn, på hele 106 meter, har vi her med en koncern at gøre, som vil levere tidens og fremtidens mest fuldendte klima løsninger.

Se også muligheden for finansiering af dit drømme projekt.​​

Standard montering omfatter flg.

  • Opsætning af indedel, opstilling af udedel på vægkonsol med vibrations dæmpere, 3 m rørføring 3 m lodret kanalnedføring, sikkerheds afbryder og 230v tilslutning fra eksisterende stikkontakt, max 5 m fra varmepumpen.
  • Opsætning af Wifi (kræver du selv har en trådløs router).
  • Afprøvning og instruktion til varmepumpen.
  • Tilbudet gælder kun montering på Lolland, Falster, Møn og hele Sydsjælland, tilæg ved ikke brofaste øer.
  • Oveståenderne kan også udføres hvis du selv har en varmepumpe, pris 4.199 Kr. incl. moms​.

Specialister i varmepumper

Vores speciale hos TEH-Elservice er varmepumper. Vi har altid skarpe priser på varmepumper, så kontakt os for et godt tilbud.

Vi er beliggende i Maribo på Lolland, men kører også gerne til resten af Lolland-Falster samt Sydsjælland. Herunder har vi mange kunder i Nakskov, Sakskøbing, Rødby og Nykøbing Falster.