Varmepumper på Lolland nær Sakskøbing, Nakskov og Nykøbing Falster

Køb dine varmepumper hos TEH-Elservice

Søger du gode varmepumper omkring Sakskøbing, Nykøbing Falster og Nakskov på Lolland? Så er du kommet til det rette sted.

Med en varmepumpe kan du sænke dine omkostninger til opvarmning betragteligt, ligegyldigt om du idag har opvarmning med olie, gas eller el, så vil der være mange penge at spare. F.eks. ved en luft/luft varmepumpe koster 1 kWh varme kun 42 øre og når dit elforbrug er over 4.000 kWh vil prisen pr. kWh være helt nede på bare 32,5 øre!

Til sammenligning koster det med alm. elvarme ca. 2 kr. pr kWh, ved olie 1 kr. og med naturgas 93 øre pr. kWh.
Så uanset hvordan du opvarmer dit hus i dag, vil der altid være penge at spare.

En ekstra fordel er at luften bliver renset og affugtet, og på en varm sommerdag kan du bruge køle funktionen det vil koste bare 5 kr. for et rum på 40 m2.

Varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu, Daikin og Inventor

Vi har alle de kendte mærker inden for varmepumper, så du kan altid få lige netop den løsning som passer til dit behov, og som en af de få forhandler vi også varmepumperne fra Inventor, som ud over den er billiger end de andre store mærke også er utrolig driftsikker og der ydes 5 års garanti.

For priser, så kontakt mig, via telefon eller e-mail og få en god pris.

Ifølge dansk lovgivning skal alle varmepumper med en fyldning på over 1 kg. have udført serviceeftersyn mindst 1 gang årligt, det udføre vi selvfølgelig også.​

Selvom din varmepumpe har en fyldning på under 1 kg, er det stadig en god ide, at få udført eftersyn, da det er din garanti for anlægget køre optimalt og så økonomisk som muligt.​

Standard montering omfatter flg.

  • Opsætning af indedel, opstilling af udedel på vægkonsol med vibrations dæmpere, 3 m rørføring 3 m lodret kanalnedføring, sikkerheds afbryder og 230v tilslutning fra eksisterende stikkontakt, max 5 m fra varmepumpen.
  • Opsætning af Wifi (kræver du selv har en trådløs router).
  • Afprøvning og instruktion til varmepumpen.
  • Tilbudet gælder kun montering på Lolland, Falster, Møn og hele Sydsjælland, tilæg ved ikke brofaste øer.
  • Oveståenderne kan også udføres hvis du selv har en varmepumpe, pris 4.199 Kr. incl. moms​.

Specialister i varmepumper nær Sakskøbing

Vores speciale hos TEH-Elservice er varmepumper. Vi har altid skarpe priser på varmepumper, så kontakt os for et godt tilbud.

Vi er beliggende i Maribo på Lolland, men kører også gerne til resten af Lolland-Falster samt Sydsjælland. Herunder har vi mange kunder i Nakskov, Sakskøbing, Rødby og Nykøbing Falster.