Pil

El renovering

Mistænker du at dine el installationer ikke fungerer korrekt, er det vigtigt at få den El renovering 

Jeg kan udføre både de helt store og mindre el renoveringer i din husstand eller virksomhed. Med over 20 års erfaring, er du sikret kompetente fagfolk til opgaven.

El renovering eller ny el

Bor du i et ældre hus eller skal du til at flytte i ny bolig, er det vigtigt at der er styr på, at alle elinstallationer, stikkontakter og tilslutninger fungerer korrekt. Hvis ikke de gør det, har du brug for en el renovering.

Det kan være mindre dele der skal renoveres, men det kan desværre også være at det er den komplette renovation der skal til. Uanset hvilken af dele du står overfor, kan TEH El-service hjælpe.

Du bør overveje en at få foretaget et el-tjek, hvis din bolig er mere end 50 år gammel. Ikke alle ældre bygninger har samme sikre el-system, som de nyere har.

Stikdåse

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Professionel el renovering på Lolland

  Der er stadig nogle der forsøger sig med selv at udføre el renoveringer i hjemmet. Dette er ikke anbefalelsesværdigt. Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser og kan hurtigt give dig et uforpligtende tilbud.

  Det kan være farligt selv at rode med ledningerne og lignende el. Så hvis at du mistænker at dit el system ikke fungerer optimalt, bør du få en professionel fagmand til at foretage renoveringen, da det kan være usikkert og i nogle tilfælde farligt.

  I slemme tilfælde kan gamle elinstallationer, bryde i brand.

  Når vi har lavet en aftale, ankommer en erfaren elektriker til adressen. Jeg tilbyder altid en masse hjælp og vejledning, til hvordan du fremover kan vedligeholde din løsning.

  Hvorfor el renovere hjemmet

  Mange boliger bygget før 1950, har stadig mange dele af gamle el systemer gemt i væggene. Med de mange nye elektroniske apparater, vi har implementeret i husstandene, som opvaskemaskine og varmepumper, kan være en stor belastning for disse systemer.

  Ledninger

  I de ældre huse er der bl.a. kabler opbygget af stof, altså stofledninger. Gennem flere år slides der af flere årsager på stoffet omkring ledningerne og det forsvinder til sidst. Dette blotter ledningerne og kan i værste tilfælde udløse en brand.

  Så jo ældre ledningerne er, jo større sandsynlighed er der for at der skal foretages en komplet el renovering.

  Ligeledes skal du være opmærksom på eltavlerne i ældre boliger. Når vi gennem årene bringer mere og mere elektronik ind i hjemmet, er det ikke alle eltavler der kan holde til belastningen.

  Det kan også forvolde store skader, da ledningerne kan smelte sammen og kan lede til gnistbrande. Som minimum bør der installeres transientbeskyttelse.

  Det siger vores kunder

  "God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas."
  Stjerne
  Frits Hansen
  "Super kompetent og venlig, varmepumpe opgaven udført til perfektion. De varmeste anbefalinger herfra"
  Facebook
  Tommy Juel Jørgensen
  "Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris"
  Stjerne
  Kurt Jensen

  Kontakt mig allerede i dag

  Står du overfor en el renovering, er jeg klar til at hjælpe. Med mere end 20 års erfaring, kan jeg magte opgaven og udføre den korrekt. Derfor forlader jeg heller ikke arbejdet før opgaven er fuldført og du som kunde er tilfreds.

  Jeg hjælper også gerne med råd og vejledning til den bedste løsning til dig. Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer her.

  Jeg kan blandt andet hjælpe som din elektriker i NystedNakskovSakskøbingRødby og Nykøbing Falster.

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud