Pil

GRØN EL

Med grøn el er du med til at hjælpe miljøet og sparer både på den mængde energi din husstand udleder, men også på elregningen.

Vi har mange års erfaringen inden for implementering af grønne el løsninger og forlader aldrig adressen før du er tilfreds med arbejdet.

Grøn el og energioptimering

Ønsker du at anvende grøn el i din husstand, hjælper jeg gerne med at energioptimere. Dette gør jeg med skræddersyede energi relaterede løsninger, baseret på netop jeres behov.

​Ud fra en analyse af jeres nuværende energiforbrug, kommer jeg med et skræddersyet forslag, som netop tilgodeser jeres behov og ud fra hvor lang tilbagebetalings tid i sætter.

Jeg har over 20 års erfaring og kan derfor optimere på bl.a. belysning, varmeinstallationer og motor installationer.

Samlet set, vil det give lavere driftsomkostninger, optimere bygningens ydeevne og mindske CO2 udslippet.​

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Mange gode grunde til grøn el

  Der ses efterhånden en ret tydelig tendens indenfor energioptimering og benyttelse af miljøvenlig el løsninger i hverdagen, blandt befolkningen. Hvis du vil være med på denne bølge, kan jeg hjælpe dig.

  Den åbenlyse grund til at skifte til grøn el er, at du kan være med til at mindske co2-aftrykket i mange daglige sammenhænge.

  Men derudover, sparer du i langt de fleste tilfælde også på elregningen, i det lange løb. Det koster selvfølgelig at skifte til grønnere løsninger, men på sigt opnår du en besparelse, der er det hele værd. Og du kan have god samvittighed omkring det.

  Desuden kan du få et skattefrit energitilskud og håndværkerfradrag, når du energioptimerer.

  Flere måder at installere grøn el på

  Grøn el er ikke nødvendigvis en betegnelse for en løsning, men flere løsninger tilsammen. Her er nogle måder hvorpå du kan gøre dit energiforbrug mere grønt på.

  Solceller

  Solceller er i dag en af reneste og mest CO2 neutrale energikilde der findes, og er derfor velegnet til boliger, da de ikke generer omgivelserne med støv og larm. Samtidig kan du reducere din elregning betragteligt, helt op til 38-70%.

  En anden måde at anvende grøn el på, er gennem varmepumper. Den kan du læse mere om ved at klikke på fanen i menuen. 

  Ledninger

  Herunder kan du få mere information om hvad solceller betyder for klimaet og jeres økonomi.

  Økonomiske fordele ved et solcelleanlæg

  Et solcelleanlæg er i dag en god forretning:

  Grøn og gratis energi

  ​Solceller er i dag en af de reneste og mest CO2 neutrale energianlæg der findes. Og så er den hel gratis, når anlægget først er etableret.

  Tilbud

  Kontakt mig for at høre nærmere om hvad jeg kan tilbyde jer.

  Det siger vores kunder

  "God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas."
  Stjerne
  Frits Hansen
  "Super kompetent og venlig, varmepumpe opgaven udført til perfektion. De varmeste anbefalinger herfra"
  Facebook
  Tommy Juel Jørgensen
  "Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris"
  Stjerne
  Kurt Jensen

  LED-belysning

  ​Hos TEH-Elservice finder du alt inden for LED-belysning, lige fra en enkelt lyskilde til et komplet nyt belysningsanlæg.

  På kontorer, butikker og produktions haller er der store besparelser at hente typisk 40-60% lavere energiforbrug til belysningen og i alle tilfælde et meget bedre lys.

  Især inden for butikker findes der i dag mange flotte og effektive spots.

  Kontakt din lokale elektriker i Maribo allerede i dag

  Efter 20 år i branchen har jeg opnået de rette kompetencer til at kunne løse netop din elektriske opgave. Jeg kører gerne Lolland og Sydsjælland rundt for at hjælpe. Derfor er jeg også elektriker i NystedNakskovSakskøbingRødby og Nykøbing Falster.

  Det vil altid være mig personligt der løser din opgaver, da jeg værdsætter den personlige service og nære kontakt. Det er min oplevelse at kunder også værdsætter dette.

  Kontakt mig allerede i dag hvis du har brug for en elektriker i Maribo eller omegn, men også gerne hvis du blot søger hjælp og råd. Jeg svarer tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud