Pil

Elektriker Nykøbing Falster

Har du brug for en dygtig og erfaren elektriker i Nykøbing Falster eller omegn? Så er jeg den rette fagmand til at hjælpe dig.

Hos TEH Elservice tilbyder jeg assistance og hjælp til alle former for elektrikerarbejde, du kunne have brug for. Som din elektriker i Nykøbing Falster udfører jeg opgaver af enhver størrelse eller type.

Uanset om du er i gang med en større renovering, og har brug for professionel hjælp til at trække strøm, kabler og lignende, eller om du skal have foretaget en mindre elinstallation, så kan jeg hjælpe.

Erfaren elektriker i Nykøbing Falster

Gennem de seneste 20 år har jeg været elektriker i Nykøbing Falster, og har i løbet af denne periode opnået en stor viden og hjulpet med en lang række forskellige elektrikerjobs.
Derfor er jeg sikker på, at jeg også kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Som din lokale elektriker i Nykøbing Falster er min første, og største prioritet, at sikre at din opgave bliver løst korrekt.
Ligeledes kan du være sikker på, at jeg går til arbejdet på din opgave, med de bedste materialer og det rette værktøj.

Når vi indgår en aftale, baserer jeg altid mit arbejde og løsninger så de passer til dine behov, og sikre 100% tilfredsstillelse.

Når du skal bruge en elektrikers hjælp, skal det helst gå hurtigt. Jeg bestræber mig derfor altid på at besvare din henvendelse og levere et løsningsforslag hurtigst muligt.

Kontakt mig allerede i dag, og fortæl om din opgave og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Hvad kan en elektriker i Nykøbing Falster hjælpe dig med?

  Som tidligere nævnt, har jeg gennem mere end 20 år arbejdet som elektriker. Og gennem tiden har jeg stiftet bekendtskab med mange forskellige typer opgaver.

  Ligeledes har jeg gjort en kunst ud af at følge med i fagets udvikling. Jeg har kendskab til de nyeste og bedste arbejdsmetoder, teknikker og værktøjer, hvilket øger kvaliteten af det arbejde jeg udfører for dig.

  For at hjælpe med at danne et overblik over de opgaver jeg oftest hjælper med, har jeg nogle af mine kernekompetencer beskrevet her på siden. Er din opgave ikke blandt disse, kan du altid kontakte mig, og sammen er jeg sikker på at vi finder en løsning.

   

  TEH-Elservice

  Her er hvad jeg blandt andet kan hjælpe med

  El-tjek og gennemgange af installationer, strøm og kabler i dit hjem.

  Er nogle af disse beskadiget eller installeret forkert, kan de være til stor fare for alle beboere i dit hjem, samt din bolig.
  Jeg anbefaler altid, at du får udført et el-tjek af en professionel, da en fagmand har større kendskab med potentielle fare. På denne måde sikrer du, at arbejdet bliver udført korrekt og forsvarligt.

  Som din elektriker i Nykøbing Falster hjælper jeg også gerne med energi optimering. I løbet af de seneste år, har der været et stort fokus på grøn energi og energioptimering.
  Jeg ser dette som en god udvikling. Ikke kun for klimaet og miljøet, men der kan være store økonomiske besparelser at hente for dig. Dette kan for eksempel ske ved at installere en varmepumpe.
  Jeg tilbyder ligeledes hjælp til el renoveringer. Både til nybyg, tilbygninger og helt almindelig renovering af gamle installationer.

  Ligeledes hjælper jeg også gerne med at udføre forskellige netværksløsninger til både private og erhvervsdrivende.

  Ønsker du hjælp med andet elektrikerarbejde?

  Kontakt mig, og fortæl om din opgave, tanker og behov. Som din elektriker i Nykøbing Falster, er jeg sikker på at kunne hjælpe, uanset størrelsen eller typen på dit projekt.

  Konkurrencedygtige priser

  Som elektriker handler det ikke kun om at tilbyde en lav pris, men også om at give mine kunder god værdi for pengene. Jeg forstår, at mine kunder ønsker en professionel og pålidelig service, som også er til en overkommelig pris, og derfor er konkurrencedygtige priser en vigtig del af min forretningsmodel.

  Hos TEH-Elservice er vi kendt for at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden i vores arbejde. Jeg har opbygget et hold af professionelle elektrikere, som har mange års erfaring og ekspertise inden for branchen. Dette sikrer, at vi altid leverer en pålidelig og professionel service, uanset om det er et mindre el-arbejde eller en større el-renovering.

  For mig handler det om at give mine kunder en fair pris, der afspejler det arbejde, vi udfører, og den ekspertise, som vores team besidder. Det er vigtigt for mig at opbygge et tillidsfuldt forhold til mine kunder, og det starter med at give dem en gennemsigtig og retfærdig pris for vores arbejde.

  Samtidig med at vi tilbyder konkurrencedygtige priser, er sikkerhed og kvalitet vores højeste prioritet. Vi overholder alle relevante sikkerhedsstandarder og -procedurer, og sørger for at udføre vores arbejde på en ansvarlig og pålidelig måde.

  Stikkontakt

  Det siger vores kunder

  "God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas."
  Stjerne
  Frits Hansen
  "Super kompetent og venlig, varmepumpe opgaven udført til perfektion. De varmeste anbefalinger herfra"
  Facebook
  Tommy Juel Jørgensen
  "Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris"
  Stjerne
  Kurt Jensen

  Kontakt mig allerede i dag

  Hvis det lyder interessant med en erfaren elektriker i Nykøbing Falster, så er jeg klar til at hjælpe!

  Du kan kontakte mig på telefon 93 10 43 48, e-mail info@teh-el.dk eller via min hjemmesides kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

  Hos TEH Elservice får du gode elektriker priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud