Pil

Elektriker Nysted

Bor du i nærheden af Nysted, og leder du efter en kompetent og erfaren elektriker, så er du kommet til det helt rigtige sted.
Jeg har 20 års erfaring i el-branchen, og hjælper dig med lige den opgave du har brug for.

Din lokale elektriker i Nysted

TEH-Elservice er din lokale elektriker i Nysted med mere end 20 års erfaring i el-branchen.

Jeg har stiftet bekendtskab med stort set alle el-opgaver, så der er ikke den opgave, jeg ikke kan løse for dig. Jeg udfører både store og små el-opgaver til private og erhverv.  

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Høj kundetilfredshed

  Din lokale elektriker i Nysted har altid kunderne i centrum. Det vigtigste for mig er uden tvivl mine kunder, og jeg bestræber mig hver dag på at skabe den bedste oplevelse for kunderne. En stor drivkraft for mig består i at gøre mine kunder glade og tilfredse, og jeg motiveres af at gøre en forskel for mine kunder. 

  Derudover har jeg stor fokus på høj kvalitet og nøjagtighed. Du kan derfor være helt tryg, da du kan være sikker på at el-opgaven udføres korrekt og til perfektion. Derudover mener jeg ikke at høj kvalitet er ensbetydende med høje priser. Derfor tilbyder jeg altid konkurrencedygtige priser.

  TEH-Elservice

  El-opgaver

  TEH-Elservice udfører stort set alle el-opgaver i Nysted. Herunder kan du læse mere om specifikke el-opgaver, som jeg er særligt specialiseret i. 

  Varmepumper 
  Professionel serviceeftersyn
  Ønsker du at opvarme din bolig med varmepumper? Varmepumper har flere fordele. Varmepumper er en mere miljøvenlig opvarmningskilde. Derudover renses luften, og så vil din varmeregning vil blive reduceret. Ifølge lovgivningen skal varmepumper have et årligt serviceeftersyn og dette er noget, som jeg tilbyder.
   
  El-tjek
  Jeg tilbyder blandt andet el-tjek. Det inkluderer et tjek af alle dine el installationer i boligen. Din lokale elektriker i Nysted sikrer, at der ikke er nogen fejl eller mangler i dine el installationer.
   
  Grøn el 
  Ønsker du at passe på miljøet og reducere CO2-udslippet? Jeg har gennem mange år implementeret grønne el løsninger. TEH-Elservice tilbyder en skræddersyet løsning. Grøn el omhandler energioptimering, og her ser jeg blandt andet på dine motor installationer, belysning og varmeinstallation.

  Netværksløsninger

  Har du problemer med dit netværk? Netværket bliver en større og større del af vores hverdag, og det er derfor vigtigt, at dette er i orden. Jeg tilbyder komplette netværksløsninger med fokus på hastighed og kvalitet.
   
  El renovering 
  Skal du flytte ind i en ny bolig, eller er din bolig mere end 50 år gammel, så er det en god ide at få en professionel og kompetent elektriker til at udføre en el renovering. Der kan både udføres store og små el renoveringer. En El renovering indebærer, at få tjekket el installationer, stikkontakter og eventuelle tilslutninger. 
   
  Transientbeskyttelse
  Vi tilbyder transientbeskyttelse, som er med til, at du undgår overspændinger.
  Stikkontakt

  Kontakt din lokale elektriker i Nysted i dag

  Leder du efter en professionel elektriker i Nysted, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information vedrørende elektronik, så sidder jeg klar til at svare dig hurtigst muligt. 
   
  Få et uforpligtende og skræddersyet tilbud på den el-opgave, du ønsker at få lavet. Tilbuddet er helt gratis. Du kan kontakte mig på telefon 93104348 eller på mail info@teh-el.dk. Du kan ligeledes henvende dig i kontaktformularen. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud