Pil

Elektriker Rødby

Hvis du søger en erfaren elektriker i Rødby, er du kommet til det rette sted.

Jeg har igennem de sidste mange år hjulpet både private og erhverv, med alle mulige former for elektriker arbejde og kan helt sikkert også hjælpe dig. 

Din lokale elektriker i Rødby

Med 20 år i branchen følger også en hel del erfaring. Jeg har før været ansat i et større firma, men valgte i 2019 at gå selvstændig. På den måde kan jeg sikre en personlig kontakt til alle mine kunder.

Jeg sætter stor pris på den nære kontakt og den forskel jeg kan gøre i folks liv, gennem mit arbejde. Derfor vil det også altid være mig der løser din opgave fra start til slut, så du kan føle dig helt tryg. På samme måde er du sikret et stykke arbejde udført af en professionel og af højeste kvalitet.

Min erfaring gør at jeg kan hjælpe med stort set alle opgaver og har i langt de fleste tilfælde stået overfor en lignende opgave.

Kontakt mig allerede i dag og hør mere om hvad jeg kan hjælpe med eller få et helt uforpligtende tilbud. Jeg vender næsten altid tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Hvad kan din elektriker i Rødby hjælpe med?

  Som sagt har jeg prøvet langt de fleste problemstillinger inden for el eller el opgaver før, så jeg vil kunne hjælpe med langt de meste. 

  Jeg har blandt andet stor erfaring indenfor både store og små el renoveringer, dette kan være i forbindelse med en flytning eller et ældre hus. Ligegyldig hvad kan jeg som din elektriker i Rødby hjælpe.

  Jeg har også udført mange elektrikeropgaver i forbindelse med skift til grønne el løsninger, der er meget populært i nyere tid.

  Men jeg kan hjælpe med stort set alle former for elektrikeropgaver i Rødby, og du er sikret et stykke kvalitetshåndværk udført af en faglært elektriker.

  TEH-Elservice

  Det siger vores kunder

  "God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas."
  Stjerne
  Frits Hansen
  "Super kompetent og venlig, varmepumpe opgaven udført til perfektion. De varmeste anbefalinger herfra"
  Facebook
  Tommy Juel Jørgensen
  "Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris"
  Stjerne
  Kurt Jensen

  Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

  Står du over for et større eller mindre elektriker opgave, kan jeg som din lokale og erfarne elektriker i Rødby hjælpe dig. Med mine solide 20 års erfaring er du sikret et professionelt og holdbart resultat hver gang.

  Så kontakt mig allerede i dag på telefon 93 10 43 48 eller skriv en mail til info@teh-el.dk, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan. Som regel indenfor 24 timer. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. 

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud