Pil

Elektriker Sakskøbing

Søger du en erfaren elektriker nær Sakskøbing? Så kan jeg hos TEH Elservice hjælpe.
Jeg udfører alle former for elektriker arbejde. Både de større renoveringer, hvor der skal trækkes strøm og lignende, men hjælper dig også meget gerne med en mere simpel netværksløsning. 

Erfaren elektriker i Sakskøbing

Jeg har gennem de sidste 20 år, arbejdet med en bred vifte af elektrikerarbejde og kan derfor helt sikkert også hjælp dig. 

Som din elektriker i Sakskøbing er det vigtigt for mig, altid at levere et godt stykke håndværk, der er med til at sikre at kvaliteten er i top. Ligeledes er det altid dig som kunde der er i fokus. På den måde finder vi sammen den løsning, der er mest hensigtsmæssige til netop din husstand.
 
Når du kontakter mig, bestræber jeg mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Ring allerede i dag og hør mere om hvad jeg kan hjælpe med. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt


  Hvad kan din elektriker Sakskøbing hjælp med?

  Det er altid anbefalelsesværdigt at benytte en professionel, i stedet for at give sig i kast med at fikse ledningerne selv. Dette skyldes blandt andet at det kan være farligt, selv rode med strømmen, men også at du ved min hjælp, er sikret en korrekt og holdbar løsning. 
   

  Som elektriker nær Sakskøbing, kan jeg hjælpe med stort set det hele. Jeg har blandt andet varetaget en del både store og små el renoveringer, for både private og erhverv.

  De sidste år er der også kommet et stigende fokus på den grønne energi. Dette har jeg taget til mig og tilbyder derfor også min hjælp, til hvordan du optimerer dit energiforbrug mest muligt og ligeledes skåner miljøet i videst mulige omfang.
  Jeg foretager selvfølgelig også helt almindelige el tjek, hvor alle kontakter, el tavler og lignende bliver tjekket for diverse fejl og mangler. Jeg udskifter også gerne efter behov. 
  TEH-Elservice

  Det siger vores kunder

  "God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas."
  Stjerne
  Frits Hansen
  "Super kompetent og venlig, varmepumpe opgaven udført til perfektion. De varmeste anbefalinger herfra"
  Facebook
  Tommy Juel Jørgensen
  "Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris"
  Stjerne
  Kurt Jensen

  Få et uforpligtende tilbud

  Du er altid velkomment til at kontakte mig på telefon 93 10 43 48, sende en mail til info@teh-el.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. 
   
  I mange tilfælde vil jeg også kunne komme med et uforpligtende tilbud. Jeg arbejder for at kunne hjælpe, derfor får du også en erfaren og dygtig elektriker i Sakskøbing til konkurrencedygtige priser.
   
  På den måde kan alle få fikset deres elinstallationer og anden form for elektriker-hjælp, de har brug for. 

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Mobil

  Indhent et tilbud